Er zijn: 17 gasten online
 
http://ikwordzzper.nl

WEA ZuidWest | Goes

WEAlogoWEA Zuid-West introduceert Joost
Dé online accountant

Joost is een initiatief van WEA Accountants en Adviseurs, een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs. We hebben dus veel kennis en ervaring. Die zetten we ook graag in voor jou, met Joost.

Waarom Joost?
Alles wat vanzelf kan, gaat ook vanzelf bij Joost

Joost is dé online accountant van de toekomst. Joost verstrekt een overzicht van de actuele financiële situatie, geeft tussentijdse inzichten en maakt daarnaast de Volgend Jaarrekening©, zodat je nu alvast weet hoe jouw financiële toekomst eruit ziet en tijdig kan bijsturen of juist al weet wat je nog kan investeren.

Van het verwerken van de gehele administratie tot online facturen maken, met Joost kan het allemaal. Dat maakt Joost ook zo uniek. Joost neemt datgene uit handen wat jij zelf niet wilt doen, niet meer en niet minder.

Overstappen naar Joost?
Snel en makkelijk met onze hulp

Na het beantwoorden van een aantal vragen en het aanleveren van een aantal stukken, weet Joost al wat jouw vaste maandelijkse vergoeding wordt voor zijn diensten en kunnen jullie samen aan de slag. Joost biedt een gratis overstap- en opstapservice.

Joost is er voor iedereen
In welke branche je ook werkt

Ben jij zzp´er in Zeeland en zoek je een boekhoudkantoor of accountant? Neem dan vrijblijvend contact op met WEA ZuidWest in Goes.